Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Design Raamdecoratie

Bent u altijd al op zoek geweest naar design raamdecoratie voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres.

Raamdecoratie heeft tegenwoordig verschillende functies. Zo heeft raamdecoratie niet alleen een zonwerende functie en een privacy beschermende functie, maar geeft het ook een extra design aan uw interieur. Met deze kenmerken is er een product ontwikkeld, namelijk de Splendid Pliss.

Splendid Pliss: Design raamdecoratie voor kunststof kozijnen

De Splendid Pliss is een design raamdecoratie welke speciaal gemaakt is voor kunststof- en houten kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit raamdecoratie product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn. En uiteraard wordt de raamdecoratie op maat van uw kozijnen gemaakt

Doordat de Splendid Pliss zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op de glaslatten van het kunststof kozijn, ontstaat er een nagenoeg vlak geheel. Daarnaast blijft uw vensterbank vrij, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Het schuif-systeem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat u het gordijn in elke gewenste stand kunt positioneren.

Design raamdecoratie in verschillende stoffen en kleuren

De Splendid Pliss is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof leverbaar. Deze zijn leverbaar in onderstaande stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke raamdecoratie, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.