Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Jaloezieën op maat

Voor degenen die zelf willen bepalen hoeveel licht er naar binnen schijnt, is bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres. Een roljaloezie brengt het beste van een rolgordijn en een jaloezie bij elkaar in één product. Met deze soort raamdecoratie creëer je de meest aangename lichtinval in je kamer.

Lichtcreatie met roljaloezieën

De roljaloezieën uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen.nl worden voornamelijk gebruikt om minder lichtinval te creëren en om ruimtes te verduisteren. Daarnaast dienen de roljaloezieën vaak als bescherming van uw privacy, maar heeft u er wel eens aan gedacht dat jaloezieën op maat een verrijking voor uw interieur zijn? Een sfeervolle aanvulling in een door u gewenste kleur. De jaloezieën op maat uit ons assortiment zijn een tijdloos product en speciaal ontwikkelt voor kunststof- en houten kozijnen. Door het unieke systeem met handgreep op de trekbalk, kunt u er zelf voor kiezen in welke stand u de raamdecoratie wilt plaatsen.

Latende sfeervol en praktisch

De jaloezieën op maat uit het ons assortiment hebben wij de naam ‘ Latende’ gegeven. De latende is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De latende is leverbaar in 14 verschillende lamelkleuren. Door dit brede aanbod in kleursoorten, is het mogelijk om een geheel eigen sfeer te creëren in uw woning door middel van de latende.

Jaloezieën zijn een praktische toevoeging aan uw interieur om te dienen als zonwering in de zomer en als extra isolatie in de winter.

Gratis meetopdracht jaloezieën op maat

Voordat u uw jaloezieën op maat bestelt, zullen uw ramen eerst moeten worden ingemeten. Je kunt dit zelf doen en de gewenste maten aan ons doorgeven. Dit is een nauwkeurig werkje en het is belangrijk dat het inmeten goed gebeurd. Laat u dit liever over aan een specialist? Onze vakmensen komen bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke voorkeuren. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en kleuren bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos.

Offerte

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de opgemeten producten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Is uw interesse gewekt voor de roljaloezieën op maat uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen? Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak met één van onzze adviseurs. Wij komen bij u thuis om onze producten te demonstreren en laten u alle mogelijke kleuren en combinaties zien. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen. Ontvangt u graag meer informatie of laat u zich graag adviseren over de raamdecoratie? Neem vrijblijvend contact met ons op.