Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plisségordijn met zijgeleiding

Op zoek naar een plisségordijn voor draaikiepramen? Kies dan voor zijgeleiding zodat het plisségordijn netjes langs het raam blijft lopen als u het kantelt. Op deze manier geeft u uw woning een sfeervolle en nette uitstraling en hoeft u zich geen zorgen te maken om beschadiging van het gordijn. De plisségordijnen met zijgeleiding zijn verkrijgbaar in zowel de Splendid Pliss als Day ’n Night modellen.

Splendid Pliss met zijgeleiding

Onze uitgebreide collectie Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding hebben een aluminium frame en zijn op het raam te monteren zonder dat u gaten hoeft te boren in het kozijn. Met de magneet- en staalband kan het gordijn met zijgeleiding zonder moeite op de glaslatten van raam worden geïnstalleerd. Zo creëer je een vrijwel vlak geheel. De Splendid Pliss plisségordijnen met zijgeleiding zijn allemaal voorzien van een top-down/bottom-up systeem. Hiermee is het mogelijk om zelf de mate van privacy en licht te regelen. Het gordijn is samen te stellen naar uw eigen smaak door te kiezen uit een van de vier beschikbare stoffen, in tien verschillende kleuren. U heeft keuze uit:

  • Decoratief
  • Niet doorschijnend
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof

Day ’n Night plisségordijn met zijgeleiding

De Day ’n Night plisségordijnen zijn allemaal verkrijgbaar met zijgeleiding, wat dit type gordijn uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld een draaikiepraam met kunststofkozijnen of houten kozijnen. U kunt het gordijn monteren met behulp van de magneet- en staalband die op de glaslatten van het raam geplaatst worden voor een gladde afwerking. De Day ’n Night modellen zijn bedoeld om overdag privacy te bieden en in de avond en nacht volledig te verduisteren. Voor deze modellen kiest u dus twee verschillende stofsoorten die u met elkaar combineert. Zo kunt u het perfecte gordijn voor uw inrichting samenstellen. Creëer een ontspannen sfeer door een stofcombinatie te kiezen waarmee u zelf de mate van privacy en lichtinval controleert. Door een decoratieve stof en een verduisterende stof samen te brengen in het gordijn geniet u van optimaal lichtinval overdag en een heerlijk verduisterde kamer in de avond en nacht.

Gratis meetopdracht plisségordijnen met zijgeleiding

Ondanks de simpele installatie van plisségordijnen met zijgeleiding, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn met zijgeleiding aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij u een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij u thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om het gordijn perfect passend te maken voor uw kunststofkozijn of houten kozijnen.