Plissegordijnen

Bent u op zoek naar plissegordijnen speciaal voor kunststof kozijnen? Dan bent u op Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres.

Plissegordijnen hebben tegenwoordig verschillende functies. Naast de zonwerende functie en privacy beschermende functie, zijn plissegordijnen tegenwoordig ook een sfeervolle aanvulling op uw woning. Met een sfeervolle stoffencollectie en een uniek product die bovenstaande eigenschappen bezig, is het product de Splendid Pliss ontwikkeld.

Splendid Pliss: Uniek plissegordijn voor kunststof kozijnen

De Splendid Pliss is een uniek plissegordijn speciaal voor de kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke plissegordijn is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd ontstaat er op ieder kunststof- en houten kozijn een nagenoeg vlak geheel. Bij een draaikiep raam kan het raam in kiepstand worden gezet, waarbij ook nog eens de gehele vensterbank vrij blijft, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Het plissegordijn heeft een uniek touw vergrendelingsysteem, waardoor het plissegordijn in elke gewenste stand kunt blijven staan.

Plissegordijn in verschillende stoffen en kleuren

De Splendid Pliss is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is leverbaar in 4 verschillende stofsoorten met 10 verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke plissegordijn, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Één van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste plissegordijn in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.