Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plisségordijnen voor draaikiepraam

Het draaikiepraam is een makkelijk te bedienen systeem wat uzelf de mogelijkheid geeft om te bepalen hoeveel frisse lucht u binnenhaalt. Het draaikiepsysteem kunt u op twee manieren openen. Volledig openen door het raam naar binnen te draaien of door het raam van onder naar boven te kiepen. Wanneer u het raam naar binnen kiept is het van belang dat het dat het plisségordijn niet in de weg zit van het draaikiepraam. In onze collectie vindt u twee modellen plisségordijnen voor draaikiepramen: De Splendid Pliss en Day ’n Night plisségordijnen.

Splendid Pliss

De uitgebreide collectie Splendid Pliss plisségordijnen zijn verwerkt in een aluminium frame en kunt u installeren zonder te hoeven boren in het kozijn. Met behulp van een magneet- en staalband kan het plisségordijn moeiteloos op de glaslatten van het draaikiepraam worden gemonteerd, waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Alle Splendid Pliss gordijnen zijn voorzien van een top-down/bottom-up systeem, waarbij het gordijn van zowel de bovenkant als de onderkant te verstellen is. U kunt het gordijn afstellen op uw eigen smaak en interieur door te kiezen uit een van de vier beschikbare stoffen die allemaal verkrijgbaar zijn in tien verschillende kleuren. U heeft keuze uit:

  • Decoratief
  • Niet doorschijnend
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof

Day ‘n Night

De Day ’n Night lijn is een collectie plisségordijnen die buitengewoon geschikt is voor draaikiepramen met kunststofkozijnen of houten kozijnen. U kunt het raamsysteem bevestigen met behulp van de magneet- en staalband die op de glaslatten van het raam geplaatst worden voor een gladde afwerking. Bij de Day ’n Night plisségordijnen kiest u twee verschillende stofsoorten die u met elkaar combineert, zodat u het beste gordijn voor uw inrichting kunt samenstellen. Creëer de optimale sfeer op ieder moment door een stofcombinatie te kiezen waarmee u lichtinval en privacy zelf kunt regelen. Door een decoratieve stof en een verduisterende stof samen te brengen in het gordijn geniet u van optimaal lichtinval overdag en een heerlijk verduisterde kamer in de avond en nacht.

Gratis meetopdracht plisségordijnen draaikiepraam

Ondanks de simpele installatie van de plisségordijnen, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn voor uw draaikiepraam aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij u een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij u thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om de raamdecoratie perfect passend te maken voor uw kunststofkozijn of houten kozijnen.