Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plissegordijnen op maat

Bent u op zoek naar een plisségordijn en heeft uw kozijn een afwijkende maat? Laat uw plisségordijn dan op maat maken. Zodoende heeft u geen omkijken naar het zelf op maat maken van een plisségordijn en weet u zeker dat u de juiste afmeting heeft.

plisségordijnen bevinden zich in een frame, die op maat gemaakt wordt en vervolgens in het kozijn geklikt wordt. Dit zorgt voor een nette afwerking van uw raambekleding. Het frame wordt geplaatst zonder boren of schroeven in het kozijn, waardoor deze niet beschadigd wordt. Doordat het frame op de glaslatten van het kozijn gemonteerd wordt, ontstaat er een nagenoeg vlak geheel. De raambekleding vormt hierdoor bijna één geheel met de kozijnen, wat zorgt voor een strakke en stijlvolle afwerking. Deze raamdecoratie is uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Tevens kan het op houten en aluminium kozijnen geplaatst worden.

De Splendid Pliss en Day ‘n Night: Plisségordijnen op maat

Onze collectie plisségordijnen op maat is de ideale aanvulling op uw interieur. De unieke raamdecoratie is functioneel en zorgt tegelijkertijd voor sfeer in uw huis. De collectie plisségordijnen op maat bestaat uit twee verschillende soorten: De Splendid Pliss en de Day ’n Night.

Plisségordijn De Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een plisségordijn dat op maat gemaakt wordt. Hierdoor kan het direct na levering in het kozijn geklikt worden. Wij komen voor u de juiste maten opmeten, zodat u er zeker van bent dat het gordijn past. Tevens informeren wij u tijdens het opmeten van uw kozijn(en) over de verschillende mogelijkheden wat betreft materiaal en kleur.

Zo is de Splendid Pliss in vier verschillende stoffen verkrijgbaar: Een doorschijnende stof, een niet doorschijnende stof, een verduisterende stof en een DUO stof. De DUO stof is doorschijnend en heeft een zonwerende functie door de witte achterzijde van het plisségordijn:.

De stofsoorten op een rij

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Keuze in kleur voor stof en frame

De stoffen zijn in tien verschillende kleuren te bestellen. Ook het op maat gemaakte frame is in verschillende kleuren te leveren. Standaard wordt dit raamdecoratie product geleverd in de kleuren RAL9001, RAL9010 en RAL9016. Tevens is het mogelijk om het frame tegen een kleine meerprijs in andere kleuren te bestellen.

Plisségordijn Day ’n Night

Het plisségordijn op maat Day ’n Night is te vergelijken met het plisségordijn De Splendid Pliss. Dit gordijn wordt tevens op maat geleverd en is in dezelfde soorten stoffen en kleuren te bestellen als De Splendid Pliss. Het verschil tussen de gordijnen zit in het feit dat bij de Day ’n Night twee stoffen gecombineerd worden in één plisségordijn. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om een doorschijnende stof met een verduisterende stof te combineren. Deze stoffen kunnen apart van elkaar of tegelijkertijd gebruikt worden. Zodoende heeft u een zeer praktisch plisségordijn met verschillende functies in één.

Gratis opmeten van uw kozijn

Enthousiast geworden over onze plisségordijnen op maat? Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw kozijn(en) gratis opmeten door één van onze ervaren adviseurs. Wij laten u hierbij graag de verschillende kleuren en combinaties zien, waarna u direct een offerte kunt aanvragen of de plisségordijnen kunt bestellen. Wij hanteren een éénheidsprijs voor onze raamdecoratie. Hierdoor betaalt u per gordijn, ongeacht de maat.