Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plisségordijnen schuifpui

Bent u in het trotse bezit van een woning met schuifpui? Een prachtige manier om buiten naar binnen te halen! Een schuifpui zorgt voor ontzettend veel lichtinval en geeft de indruk van een ruimere woonkamer waarbij de landelijke sfeer overheerst. Maar naast een landelijke sfeer geeft een schuifpui ook de mogelijkheid voor passanten om bij u binnen te kijken. Om uw privacy te bewaken hebben we een ruime collectie plisségordijnen, speciaal voor schuifpuien, waarbij u keuze heeft uit de Splendid Pliss en Day ’n Night collectie.

Splendid Pliss plisségordijnen voor schuifpui

De Splendid Pliss collectie bestaat uit een lijn plisségordijnen die uitermate geschikt is voor uw schuifpui. Deze plisségordijnen zijn ten alle tijden voorzien van een ‘top-down / bottom-up systeem’, wat inhoudt dat ze van zowel onder als boven versteld kunnen worden. Met dit systeem bent u in staat om uw privacy te beschermen, maar hoeft u niet in te leveren op lichtinval in uw woonruimte. Daarbij geeft de plooiing van de Splendid Pliss uw inrichting een stijlvolle uitstraling. Om aan al uw wensen te voldoen bieden we de Splendid Pliss in vier verschillende stofsoorten, waarbij elke stof in tien verschillende kleuren verkrijgbaar is:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day ’n Night plisségordijnen voor schuifpui

Plisségordijnen uit de Day ’n Night collectie geven u de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één plisségordijn. Hiermee kunt u niet alleen uw woonkamer verduisteren, maar bent u ook in staat uw privacy te beschermen, zonder dat u in hoeft te leveren op lichtinval. De Day ’n Night plisségordijnen zijn met name geschikt voor schuifpuien met grote ramen. Het systeem van de Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame dat met behulp van een magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn, wat er voor zorgt dat uw kozijnen niet beschadigd raken door boren of schroeven. Onze experts helpen u graag om een vlak geheel te creëren door het frame op de glaslatten van het kozijn te installeren. Zo geniet u overdag van prachtige lichtinval en ’s avonds van een verduisterde woon- of slaapkamer. Het plisségordijn heeft een touwvergrendelingssysteem, waarmee u het gordijn in elke gewenste stand kun zetten.

Gratis meetopdracht plisségordijnen schuifpui

Ondanks de simpele installatie van de plisségordijnen, vergt de opmeting van het product de nodige precisie en expertise. Om te zorgen dat het plisségordijn voor uw schuifpui aan alle wensen voldoet en bij installatie perfect past, bieden wij u een gratis inmeting aan. Eén van onze experts komt bij u thuis met een demo model, stalenkaarten en meetlint om de raamdecoratie perfect passend te maken voor uw kunststofkozijn of houten kozijnen.