Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plisségordijnen top down bottom up

Bij raamdecokunststofkozijnen.nl bieden we twee soorten plisségordijnen aan: de Splendid Pliss en de Day ‘n Night. Beide producten hebben een zogenaamde 'top down bottom up' functie, wat inhoud dat de gordijnen in elke gewenste stand vastgezet kunnen worden. U kunt het gordijn van boven naar onder dicht doen (top down) of u trekt het van onder naar boven (bottom up). Tevens is het mogelijk het gordijn ergens in het midden van het raam te laten hangen. Plisségordijnen top down bottom up zijn ideaal om de lichtinval in uw kamer zo optimaal mogelijk te reguleren. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet meer het hele gordijn dicht te trekken wanneer de zon erop schijnt, u zet het gordijn eenvoudigweg op de juiste hoogte om de zon tegen te houden. Wanneer u het gordijn gebruikt om inkijk te voorkomen, trekt u het gordijn van onderen tot halverwege het raam. Zo kunt u heerlijk van de rust genieten én heeft u nog steeds voldoende daglicht in uw kamer.

Unieke bevestiging van de plisségordijnen

De plisségordijnen worden op een innovatieve manier vastgezet op uw kozijn waardoor u niet hoeft te boren of schroeven hoeft te gebruiken. De raamdecoratie is uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Ook houten en aluminium kozijnen zijn geschikt om het frame waar de top down bottom up gordijnen in verwerkt zijn in te klikken. Het aluminium frame, waar het plisségordijn in verwerkt is, is voorzien van magneet- en staalband. De magneetband wordt gemonteerd op de glaslatten in het raam, waardoor het gordijn amper naar voren steekt en geïntegreerd wordt in het raam.

Verschil tussen Splendid Pliss en Day ’n Night plisségordijnen

Bij Raamdecokunststofkozijnen.nl heeft u de keuze uit twee soorten top down / bottom up plisségordijnen: De Splendid Pliss en de Day ’n Night. Beide zijn nagenoeg hetzelfde: ze worden op dezelfde manier bevestigd en kunnen beide top down en bottom up bediend worden. Het enige verschil tussen de twee gordijnen is het feit dat het bij de Day ’n Night mogelijk is om twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een doorschijnende stof combineren met een verduisterende stof, waardoor u overdag het doorschijnende gordijn gebruikt en ’s avonds het verduisterende.

Mogelijkheden raamdecoratie top down bottom up

Zowel de Splendid Pliss als de Day ‘n Night zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen. De frames zijn standaard leverbaar in de kleuren RAL 9001, RAL 9010 en RAL 9016. Afwijkende kleuren voor het frame zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs. De plisségordijnen zijn in vier verschillende stoffen verkrijgbaar:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

De DUO stof is voorzien van een witte achterkant, waardoor deze zonwerend is. Alle vier de stoffen zijn in tien verschillende kleuren leverbaar.

Laat uw kozijn gratis opmeten

Het monteren van de plissé top down bottom up gordijnen is zeer eenvoudig, echter is het opmeten van het kozijn een precisieklus. Daarom komen wij graag bij u thuis de raamdecoratie inmeten. Tijdens dit bezoek kunnen wij u de verschillende kleuren en mogelijkheden laten zien en met u meedenken over de juiste raambekleding voor uw raam. Wij bestellen de raamdecoratie direct voor u. Na het leveren van de plisségordijnen kunt u deze zelf monteren door het frame in het kozijn te klikken. Maak nu een afspraak om uw plisségordijnen top down / bottom up op maat te laten maken.

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.