Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar plissegordijnen op maat? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl op het juiste adres.

Plissegordijnen hebben tegenwoordig vele verschillende functies. Zo hebben plissegordijnen niet alleen een zonwerende functie, maar ook een privacy beschermende functie. Daarnaast geven de plissegordijnen ook een sfeervolle aanvulling voor uw woning. Al deze kenmerken samengevoegd, maakt het product de Splendid Pliss.

Splendid Pliss: Unieke plissegordijnen voor kunststof kozijnen

De Splendid Pliss een uniek plissegordijn speciaal voor de houten en kunststof kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit te monteren is zonder te boren en te schroeven. Door middel van magneetband wordt de Splendid Pliss bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten wordt gemonteerd sluit de raamdecoratie perfect aan op het houten of kunststof kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. Daarnaast blijft uw vensterbank vrij, wat zorgt voor extra ruimte en is het product gemakkelijk te verwijderen van het kozijn voor onderhoud. Het schuifsysteem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat uw plissegordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Plissegordijnen voor kunststof kozijnen in verschillende kleuren en stoffen

De Splendid Pliss is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is leverbaar in 4 verschillende stofsoorten met 10 verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in onderstaande stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke plissegordijn, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste plissegordijn in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.