Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Plissegordijnen

Voor wie op zoek is naar plisségordijnen die uitstekend geschikt zijn voor kunststofkozijnen, zijn bij Raamdecokunsttofkozijnen.nl aan het juiste adres.

De functies van plisségordijnen zijn de laatste jaren erg veranderd. Waar de gordijnen voorheen werden aangeschaft voor het praktische aspect, heeft de functionaliteit plaats gemaakt voor een sfeervolle bijdrage. Om aan deze wensen te voldoen, is het product de Splendid Pliss ontwikkeld.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een speciaal ontwikkelde soort raamdecoratie. Het plissegordijn is uiterst geschikt voor kunststof- en houten kozijnen. De Splendid Pliss is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het raamkozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd ontstaat er op het ieder kunststof- of houten kozijnen een vlak geheel. Ook wanneer u op zoek bent naar de juiste oplossing voor uw draaikiepraam, biedt de Splendid Pliss uitkomst. U kunt het raam in kiepstand zetten, zonder dat u ruimte hoeft te verliezen in uw vensterbank. Het plisségordijn de Splendid Pliss is voorzien van een uniek touw vergrendelingsysteem, waardoor u de raamdecoratie in elke gewenste stand kan positioneren.

Stof- en kleurmogelijkheden plisségordijn

Raamdecokunststofkozijnen.nl biedt plisségordijnen in veel verschillende stof- en kleursoorten. Plissegordijnen zijn namelijk naast praktische raamdecoratie, ook een sfeervolle aanvulling voor uw interieur. De Splendid Pliss uit ons assortiment is leverbaar in 4 verschillende stofsoorten met 10 verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in de volgende stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht plisségordijnen

Onze raambekleding voor een dakraam is op een eenvoudige manier te bevestigen en werkt op een simpele en prettige manier. Onze specialistische medewerkers komen bij u thuis voor een gratis inmeetopdracht. De maten van uw kozijn worden nauwkeurig genoteerd, samen met uw persoonlijke voorkeuren. Zowel de stofsoort, kleuren van het frame en materiaal bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raambekleding in te meten. Het inmeten is vrijblijvend en kosteloos.

Offerte

Vlak nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte voor de plissegordijnen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw plissegordijnen te produceren. De raambekleding voor uw dakraam wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk hier onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten aan ons over? Dat is uiteraard mogelijk. Hiervoor berekenen wij een prijs van 100 euro.

Interesse?

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen bij u thuis om onze producten te demonstreren en laten u alle mogelijke kleuren en combinaties zien. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de plisségordijnen uit ons assortiment? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!