Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding badkamer

Zoekt u geschikte raambekleding voor uw badkamer? Op Raamdecokunststofkozijnen.nl hebben wij een ruime keuze in raamdecoratie geschikt voor het gebruik in de badkamer. Onze collectie omvat plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Alle zijn geschikt voor de bekleding van uw badkamerraam. Onze raambekleding is geschikt voor kunststof- en houten kozijnen en zijn zonder boren en schroeven te bevestigen. Ze zijn ideaal om privacy te creëren in uw badkamer en zijn tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging aan uw badkamerinterieur door het strakke design en de keuze in verschillende kleuren.

Plisségordijnen voor uw badkamer

De unieke plisségordijnen “ Splendid Pliss” en “ Day ’n Night” zijn voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Doordat de producten op de glaslatten van het kozijn worden gemonteerd ontstaat er op ieder kozijn een nagenoeg vlak geheel. De gordijnen kunnen in elke gewenste stand vastgezet worden door het unieke touw vergrendelingssysteem en zijn geschikt voor draai kiepramen. Ideaal om privacy te creëren en toch te genieten van het daglicht in de badkamer.

Er zijn verschillende stoffen en kleuren mogelijk. Zo kunt u kiezen voor doorschijnende en verduisterende stof. De Day ’n Night heeft zelfs de mogelijkheid om twee stoffen te combineren. Zo kunt u overdag de decoratieve en doorschijnende stof gebruiken en wanneer het donker wordt de verduisterende zodat deze niet doorschijnt wanneer u het licht in de badkamer aan doet.

Jaloezieën voor uw badkamer

De Latende is een unieke jaloezie met dezelfde eigenschappen als de Splendid Pliss en Day ’n Night. Een jaloezie is raambekleding met een geheel eigen uitstraling aan uw badkamer en kan net zoveel licht doorlaten als gewenst is. De Latende is in 14 verschillende lamelkleuren te leveren, waardoor het af te stemmen is aan de kleuren die u in het interieur van uw badkamer gebruikt.

Rolgordijnen voor uw badkamer

Ook een optie voor de raamdecoratie in uw badkamer is het gebruiken van een rolgordijn. Met zijn strakke uitstraling en ruime keuze in kleuren, een absolute aanrader voor het aankleden van uw badkamer. Ook het rolgordijn is uniek in zijn soort door het frame speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen, waardoor ook hier boren in het kozijn niet nodig is. Aan de bovenzijde van het frame bevindt zich een cassette, waarin het rolgordijn zicht inrolt. De bediening is met een kettingmechanisme welke tevens is voorzien van een child safety systeem. Ook dit gordijn is in twee stofsoorten te leveren, namelijk doorschijnend en verduisterend. Beide stofsoorten zijn in tien verschillende kleuren te bestellen.

Gratis meetopdracht

Om ervoor te zorgen dat de door u uitgezochte raambekleding perfect in uw badkamer raam past, komen wij gratis uw kozijn opmeten. Ook helpen wij u bij de keuze van het juiste product en laten we u de verschillende mogelijkheden in kleur zien. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste maat en passende kleur geleverd krijgt. Het frame van het gordijn is vervolgens heel eenvoudig door uzelf te monteren door het in het kozijn te klikken. U hoeft niet te boren of schroeven te gebruiken.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor een sfeervolle raambekleding in uw badkamer.