Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding dakraam

Bij raambekleding voor dakramen wordt er al gauw gedacht aan maar één oplossing: rolgordijnen. Raamdecokunststofkozijnen bewijst u het tegendeel. Wij bieden een breed assortiment met veel keuzemogelijkheden als het om raambekleding voor uw dakraam aankomt.

Jaloezieën (Latende)

De jaloezieën uit ons assortiment zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp van de Latende bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif.

Plisségordijnen (Splendid Pliss)

Voor wie op zoek is naar raambekleding voor een dakraam, komt prima uit de voeten met de Splendid Pliss. Deze unieke soort raambekleding is een uitkomst voor veel verschillende woonstijlen. Zeker wanneer u op zoek bent naar raambekleding voor het dakraam in een slaapkamer. De plisségordijnen zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende stofsoorten en kleuren. De stofsoorten verschillen van decoratief doorschijnend tot geheel verduisterend. Doordat de mogelijkheden uiteenlopend zijn, kunnen wij u altijd in uw behoeftes zien.

Duo plisségordijnen (Day ’n Night)

De Day ’n Night is een uniek soort plissegordijn, voorzien van twee stoffen, speciaal voor de houten en kunststof kozijnen van uw dakraam. De naam zegt het al, het plissegordijn is geschikt voor overdag en ’s nachts. De Day ’n Night is behalve ontzettend praktisch, een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Day ’n Night als raambekleding voor uw dakraam is leverbaar in vier verschillende stofsoorten met tien verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

 

 

Rolgordijn in frame

De rolgordijnen uit het assortiment van Raamdecototaal zijn voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband op het kozijn wordt gemonteerd. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Laat uw raambekleding voor uw dakraam op maat maken en kies zelf een decoratieve of verduisterende kleur die past bij je interieurstijl.

Gratis meetopdracht

Onze raambekleding voor een dakraam is op een eenvoudige manier te bevestigen en werkt op een simpele en prettige manier. Onze specialistische medewerkers komen bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden nauwkeurig genoteerd, samen met uw persoonlijke voorkeuren. Zowel de stofsoort en kleuren van het frame en materiaal bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raambekleding in te meten.

Offerte

Vlak nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de opgemeten producten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De raambekleding voor uw dakraam wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk hier onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie? Laat u de montage van uw producten aan ons over? Dat is uiteraard mogelijk. Hiervoor berekenen wij een prijs van 100 euro.

Demonstratie bij u thuis

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen bij u thuis om onze producten te demonstreren en laten u alle mogelijke kleuren en combinaties zien. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of direct bestellen.