Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding draaikiepraam

Het draaikiepraam of kiep kantelraam is een eenvoudig raamsysteem, dat steeds vaker in een kozijn wordt geplaatst door haar prettige functies. Het raam kan door middel van het draaikiepsysteem op twee manieren worden geopend. Het raam kan helemaal naar binnen worden gedraaid, zodat de glazen makkelijk te wassen zijn. Het systeem is ideaal om frisse lucht naar binnen te halen, doordat het raam van boven af naar binnen wordt gekiept.

Opties raambekleding voor draaikiepramen

Draaikiepramen zijn een praktische toevoeging aan uw woning en brengen een hoop voordelen met zich mee. Bij de aanschaf van een draaikiepraam wordt er vaak niet gedacht aan de mogelijkheden voor speciale raambekleding. Wanneer je het raam naar binnen kiept, is het belangrijk dat de raambekleding niet in de weg hangt. Raamdecokunststofkozijnen biedt u veel verschillende opties voor de raambekleding van draaikiepramen: Splendid Pliss, Latende, Day ’n Night en Rolgordijnen.

 

Splendid Pliss

Dit unieke plisségordijnen is verwerkt in een aluminium frame en wordt zonder boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’, zodat u uw raambekleding kan positioneren in verschillende standen. Geef uw eigen twist aan de uitstraling van de raambekleding voor uw draaikiepraam, door te kiezen uit een stofsoort uit het assortiment die het beste bij uw interieur en woonruimte past.

Latende

Bent u op zoek naar praktische en sfeervolle raambekleding voor uw draaikiepraam? De latende uit onze collectie is de perfecte raambekleding voor uw draaikiepraam. De latende uit onze collectie is enig in zijn soort, voorzien van een aluminium frame welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn. Wanneer u uw draaikiepraam in kiepstand zet, blijft uw vensterbank vrij en creëert u extra ruimte. De latende uit onze collectie is een uniek systeem voorzien van een handgreep en trekbalk, zo positioneert u de raambekleding in ieder gewenste positie.

Day ’n Night

Het unieke plisségordijn ‘Day ’n Night’ uit onze collectie is speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen van draaikiemramen. Het raamsysteem is te monteren door middel van magneet- en staalband op het kozijn. Haal het beste van uw woonruimte naar boven door te kiezen voor de juiste raambekleding voor uw draaikiepraam. De Day ’n Night plisségordijnen biedt u verschillende mogelijkheden. Creëer de meest prettige sferen door te kiezen voor stofsoorten die u het meest aanspreken. Day ’n Night biedt u de mogelijkheid om te spelen met lichtinval, sfeer en privacy. Voor de raambekleding Day ’n Night kunt u kiezen uit twee verschillende stofsoorten. Breng bijvoorbeeld de decoratieve stofsoort samen met een verduisterende stof. Zo geniet u overdag van lichtinval en ‘s avonds van een donkere ruimte.

Rolgordijnen

Raamdecokunststofkozijnen bezit naast jaloezieën en plisségordijnen ook rolgordijnen in het assortiment. Weergaloze rolgordijnen, speciaal ontwikkeld in een frame voor de kozijnen van uw draaikiepraam. Ondanks het feit dat rolgordijnen voornamelijk een privacy beschermende functie hebben, is deze raambekleding verkrijgbaar in tien decoratieve stofkleuren en tien verduisterende. Doordat het rolgordijn door middel van magneet- en staalband gemonteerd zit op het frame, kan de raambekleding blijven zitten tijdens het openen van het draaikiepraam.

Contact

Wilt u graag meer te weten komen over de mogelijkheden van de raambekleding van uw draaikiepraam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag. Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.