Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding grote ramen

Bent u gezegend met grote ramen in uw woning? Dan geniet u vast van een prachtige lichtinval in uw woonkamer. Raambekleding voor grote ramen vinden is echter nog een flinke uitdaging. Veel zonlicht naar binnen is niet altijd gewenst en ook uw privacy kan er onder lijden.

Splendid Pliss: Top down/bottom up plisségordijnen

Wie kiest voor de unieke Splendid Pliss plisségordijnen, kiest voor moderne en strakke raambekleding voor grote ramen. De bediening van de Splendid Pliss is een top down/ bottom up systeem. De Splendid Pliss is leverbaar in vier verschillende stofsoorten en tien kleuren. De Splendid Pliss raambekleding voor grote ramen is leverbaar is onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day ’n Night: zonwerend en verduisterend in één

De Day ’n Night uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen is een uniek plissegordijn voor grote ramen voorzien van twee stoffen, speciaal voor de kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke systeem, zoals de naam al zegt: geschikt voor overdag en ’s nachts.

De plisségordijnen Day ’n Night zijn een multifunctionele uitkomst voor grote raampartijen. Deze raamdecoratie heeft verschillende functies, naast de zonwerende functie en het beschermen van uw privacy, zijn de Day ’n Night een sfeervolle toevoeging aan uw interieur.

Tijdens de productie worden deze unieke plisségordijnen voorzien van twee stoffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een decoratieve stof te gebruiken bij daglicht en een verduisterende stof voor ’s avonds. Meerdere combinaties zijn mogelijk. De Day ’n Night worden op maat gemaakt en zijn dus uiterst geschikt als raamdecoratie voor uw grote ramen.

Latende: sfeervolle lamellen voor grote ramen

Horizontale lamellen hebben een moderne en sfeervolle uitstraling en zijn uiterst geschikt voor flinke raampartijen. Makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in verschillende materialen. De Latende hebben een prachtige invloed op de uitstraling van uw woning, want door te kiezen voor de horizontale lamellen ogen uw ramen nog groter.

Waar let je op bij raambekleding voor grote ramen?

Wanneer jouw huis voorzien is van grote raampartijen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wat betreft de raambekleding. Allereerst is het belangrijk om te kijken welke functies het raam heeft. Is het een gewoon, vast raam of juist een raam met meerdere functies zoals een schuifpui of een draai-kiepraam? Zo is het bij schuifpuien en draaikiepramen belangrijk om deze eenvoudig te kunnen blijven bedienen. Daarnaast zorgen grote ramen voor veel zon- en daglicht, in welke mate wil jij deze filteren. Denk naast de lichtinval ook aan je privacy.

Veel daglicht in huis? Niets is zo mooi als brede, grote en/of hoge ramen. Toch kan dit ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of veel inkijk is niet altijd gewenst. Welke soorten raambekleding zijn geschikt voor grote ramen? Raamdecokunststofkozijnen biedt diverse oplossingen.

Gratis meetopdracht

Grote raampartijen vragen om een nauwkeurige meting. Bij Raamdecokunststofkozijnen komen onze vakmensen bij u langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van uw kozijn en vragen naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaalt u zelf in wat voor stofsoort en kleur u uw raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om u te laten adviseren door één van onze specialist.