Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Functionele raambekleding voor in uw keuken

Wanneer u op zoek bent naar raambekleding voor in uw keuken, zijn er een aantal aspecten belangrijk. De functionaliteit van de raambekleding en de decoratieve toevoeging. Met als reden dat er tijdens het kokerellen veel vochtige lucht vrijkomt en vuil neer valt, is het van belang dat uw raambekleding makkelijk te reinigen en vochtbestendig is. Daarnaast is de keuken vaak de ruimte in een woning waar het meest geleefd wordt; daarom begrijpen wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl dat de raambekleding een stijlvolle toevoeging moet zijn aan uw interieur.

Wij bieden u een uniek assortiment raambekleding voor uw keuken, zowel praktisch als decoratief.

Latende

De latende uit ons assortiment is misschien wel de meest praktische oplossing als raambekleding voor in uw keuken. De aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken, doordat het materiaal bestand is tegen vocht, vuil en vettigheid. Deze soort raambekleding is ideaal of af te stoffen doordat u met een stoffer tussen de lamellen kan komen.

Kiest u voor de latende als raambekleding in uw keuken, dan beschikt u over de mogelijkheid om het daglicht in uw keuken te filteren. De latende is namelijk makkelijk te kantelen en positioneert u eenvoudig in een door u gewenste positie. Zo geniet u overdag van lichtinval in uw keuken en in de avond is het eenvoudig om extra privacy in uw keuken te creëren.

Bekijk hier het assortiment en de mogelijkheden voor de latende.

Day ’n Night

De Day ’n Night raambekleding is een praktische en bovenal sfeervolle oplossing voor in uw keuken. Doordat deze soort raambekleding beschikt over het unieke top/down systeem, is het mogelijk om uw raambekleding te verstellen in iedere gewenste positie. Voor veel verschillende vragen biedt de Day ’n Night uitkomst. Heeft u bijvoorbeeld een woonkeuken met grote deuren, waar u graag meer privacy creëert, zonder te veel lichtinval te verliezen? Dat kan met de Day ’n Night.

Het is helemaal aan u hoe u uw raamdecoratie graag plaatst, hierdoor geeft deze soort raambekleding al gauw een ongekende uitstraling aan uw keuken. Naast dit decoratieve aspect, is de Day ’n Night goed schoon te houden, wat ook belangrijk is in een keuken. Het materiaal aluminium maakt dat de plisségordijnen uiterst geschikt zijn voor in uw keuken.

Wij informeren u graag verder over Day ’n Night als keuken raambekleding.

Rolgordijnen

Wanneer de raambekleding in uw keuken vooral dient als praktisch, dan adviseren wij u te kiezen voor een rolgordijn. De rolgordijnen uit ons assortiment staan er namelijk om bekend dat ze eenvoudig zijn in het gebruik. U bepaalt de lichtinval voor in uw keuken helemaal zelf, door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Wist u dat de rolgordijnen uit ons assortiment leverbaar zijn in verschillende kleuren en stoffen? Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende stofsoorten: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Rolgordijnen zijn een uitkomst voor het creëren van privacy.

Behalve alle voordelen, is het algemeen bekend dat rolgordijnen wat meer aandacht vragen tijdens het schoonmaken. De meeste stoffen van deze soort raambekleding, zijn wat gevoeliger voor vlekken. Hier geldt: hoe fijner de stof is geweven, hoe sneller de vlekken zichtbaar zijn. Dit betekent niet dat het onmogelijk is om de vlekken uit uw keuken raambekleding te verwijderen, maar het vraagt om wat extra aandacht.

Bekijk hier alle stofsoorten en kleuren van rolgordijnen.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss staan bekend om haar sfeervolle, tijdloze uitstraling en haar functionaliteit. Deze plisségordijnen uit ons assortiment zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd. De Splendid Pliss zijn voor overdag ideaal om licht op een zachte manier te filteren. Dit zorgt voor een prettige sfeer in uw keuken.

De soort raambekleding voor in uw keuken is eenvoudig te monteren en wast u het best met de hand. Behalve de stof, is ook het systeem van de Splendid Pliss waterbestendig.

Laat u verder informeren over de Splendid Pliss.