Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding op maat

Voor wanneer u een huis heeft met heel grote ramen of juist ramen met afwijkende maten, kan het lastig zijn om hiervoor de juiste raambekleding te vinden. Raamdecoratiekunststofkozijnen biedt u een assortiment met de mogelijkheid om raambekleding op maat te laten maken. Dit betekent dat u niet alleen op maat gemaakte raambekleding heeft, maar ook dat u beschikt over de mogelijkheid om uw raambekleding geheel zelf uit te kiezen. Dit hangt enkel af van uw eigen wensen, zo dat we samen voor u een gewenst resultaat kunnen verzorgen.

Splendid Pliss plisségordijn op maat

Splendid Pliss, onze op maat gemaakte plisségordijnen zijn sfeervol, tijdloos en functioneel. Deze soort raambekleding op maat is leverbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren per stof:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

De Splendid Pliss maakt het mogelijk om overdag het licht te filteren op een eenvoudige manier en zorgt tegelijkertijd voor een aangename sfeer in een ruimte.

Latende jaloezieën op maat

De Latende jaloezieën uit ons assortiment omschrijven wij graag als praktisch en eigentijds. Deze soort raambekleding wordt voornamelijk gebruikt om lichtinval te verminderen en privacy te beschermen, maar heeft u er wel eens aan gedacht dat jaloezieën een verrijking voor uw interieur kunnen zijn? Bij ons is de Latende op maat verkrijgbaar met keuze uit maar liefst 14 verschillende kleuren lamellen.

De Latende is een razend populaire soort raambekleding op maat. Met dank aan de vele voordelen, zien we de Latende vaak terug als raamdecoratie in de keuken.

Day ’n Night Plisségordijn op maat

Als het op plisségordijnen aankomt, hebben wij u meerdere mogelijkheden te bieden; naast de Splendid Pliss beschikken wij ook over de serie Day ’n Night. De Day ’n Night beschikt over twee bijzondere producteigenschappen. Het is mogelijk om de Day ’n Night op ieder kozijn op maat te bevestigen. Zowel de boven- als de onderkant van de Day ’n Night is verstelbaar. Daarnaast is het met de Day ’n Night mogelijk om twee stofsoorten te combineren in één frame. De samenstelling van stoffen en kleuren laten wij geheel aan u over, zodat u zelf uw woning naar smaak kunt decoreren. Combineer bijvoorbeeld een decoratieve stof met een geheel verduisterende stofsoort. Op deze manier is het mogelijk om met uw raambekleding op maat privacy te creëren zonder lichtinval te verliezen.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen hebben voornamelijk een privacy beschermende en verduisterende functie. Het rolgordijn op maat uit ons assortiment is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van een magneet- en staalband op het kozijn wordt gemonteerd. Raamdecokunststofkozijnen biedt u veel verschillende mogelijkheden. Behalve dat u uw raambekleding op maat kunt laten maken, heeft u keuze uit verschillende varianten rolgordijnen. Het in een frame geplaatste rolgordijn is een praktische en sfeervolle aanvulling op uw interieur en is leverbaar in tien decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren. Hierdoor zijn er wel vierhonderd verschillende combinaties mogelijk.

Gratis meetopdracht raambekleding op maat

De montage van de raambekleding op maat is eenvoudig, daarentegen vraagt het inmeten om wat meer aandacht en precisie. Om tot een perfect eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis om de door u gewenste raambekleding in te meten op uw kozijn. Ontvangt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.