Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding schuifpui

Beschikt uw woning over een schuifpui? Wij van Raamdecokunststofkozijnen zijn daar groot fan van. Grote glazen deuren die uw woning met de tuin scheiden en ervoor zorgen dat u binnen een landelijk gevoel creëert. Zijn de glazen van uw schuifpui groot? Een mooi gezicht dat er overdag veel lichtinval is. Maar het kan ook vervelend zijn dat iedereen bij u naar binnen kan kijken en dit ten kosten gaat van uw privacy. Het is tijd voor de juiste raambekleding voor uw schuifpui.

Wij van Raamdecokunststofkozijnen bieden u verschillende mogelijkheden om dit probleem te voorkomen. Met de juiste keuze in raambekleding voor uw schuifpui is het mogelijk om uw privacy te bewaken, zonder dat u veel lichtinval verliest.

Splendid Pliss

Wij beschikken over een uniek soort plisségordijn in ons assortiment. De Splendid Pliss is een uitkomst als raambekleding voor uw schuifpui. Deze soort raambekleding is te allen tijden ‘ top down / bottom up’, wat betekent dat het gordijn zowel van de boven- als de onderkant verstelt kan worden. Op deze manier is het mogelijk uw privacy te bewaken zonder veel daglicht te verliezen. Wat de raamdecoratie uniek maakt is dat het in een aluminium frame is geplaatst die eenvoudig te monteren is op het kozijn van uw schuifpui, zonder dat er boorgaten of schroeven geplaatst worden.

Om zo volledig mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen, bieden wij vier verschillende stofsoorten, waar u kunt kiezen uit tien kleuren per stof:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Day ’n Night

Deze exclusieve soort van raambekleding biedt u de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één kozijn. Het systeem van Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Onze specialisten helpen u graag een vlak geheel te creëren, doordat de raambekleding voor uw schuifpui op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd.

Combineren met de Day ’n Night is mogelijk. Geniet u graag ’s avonds van een verduisterde woonruimte en overdag van wat extra sfeer? Kies dan voor een geheel verduisterende stof voor in de avond en een decoratieve stof voor overdag. Het plisségordijn heeft een uniek touwvergendelingsysteem, waardoor het plisségordijn in elke gewenste stand kan blijven staan.

Latende

De sfeer van een schuifpui wordt vaak als landelijk ervaren. De Latende uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen is een soort raambekleding wat goed bij deze sfeer past. Een uniek soort jaloezie, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem van de Latende is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. De Latende is voorzien van een handgreep op de trekbalk, waardoor deze soort van raambekleding in elke stand gezet kan worden. De Latende uit ons assortiment is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De Latende is leverbaar in maar liefst 14 verschillende lamelkeuren.

Rolgordijnen

Geniet u overdag graag optimaal van het daglicht dan naar binnen schijnt via uw schuifpui en zoekt u alleen raambekleding voor in de avonduren? De rolgordijnen uit ons assortiment bieden u dan perfecte uitkomst.

De rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd, zo dat u geen onnodige schade aanbrengt op uw kozijnen. De bediening van de rolgordijnen is door middel van een kettingmechanisme welke voorzien is van een child safety systeem. Het rolgordijn is naast praktisch, ook een sfeervolle toevoeging aan uw woning. Raamdecokunststofkozijnen biedt u de mogelijkheid om uw rolgordijn te bestellen in 10 decoratie kleuren en 10 verduisterende kleuren.

Advies en contact

Ontvangt u graag meer informatie of wilt u zich laten adviseren over raambekleding voor uw schuifpui? Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.