Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding schuine ramen

Iedere woning of bedrijfsruimte heeft eigen vormen en karakteristieke eigenschappen. Opmerkelijk is dat de ramen veel doen met de uitstraling van een pand of huis. Wanneer u een woning of bedrijfsruimte heeft met schuine ramen en geen idee heeft welke raambekleding u hier toe kan passen, bieden wij u uitkomst. Raamdecokunststofkozijnen biedt raamdecoratie voor ieder raamtype, geheel op maat gemaakt. Wij streven ernaar u een zo uitgebreid mogelijk assortiment te bieden, wat niet alleen past bij uw schuine ramen, maar ook bij uw interieur.

Splendid Pliss, design plisségordijn voor schuine ramen

De Splendid Pliss voor schuine ramen uit ons assortiment is een uniek soort plisségordijn. De Splendid Pliss is een verrijking voor het interieur met dank aan de tijdloze en sfeervolle uitstraling. Naast deze aspecten is de Splendid Pliss heel functioneel. De plisségordijnen voor uw schuine ramen maakt het namelijk mogelijk om overdag het licht te filteren op een eenvoudige manier. Met dank aan het ‘top down/bottom up’ systeem, beschikt u over de mogelijkheid om uw raambekleding voor schuine ramen van zowel boven als onder te verstellen.

Day ’n Night, multifunctioneel plisségordijn voor schuine ramen

Voor een pand of woning met schuine ramen biedt de Day ’n Night raambekleding voor schuine ramen uitkomst. Naast het feit dat u uw raambekleding bij ons op maat ** kan laten maken, is het met deze unieke soort raambekleding mogelijk om twee stoffen te combineren. U kunt hierbij uw fantasie de vrije loop laten. Wenst u bijvoorbeeld een decoratieve stof in een warme kleur, gecombineerd met een verduisterende stof in een donkere kleur? Dat is mogelijk. Op deze manier laat u daglicht door, zonder dat iedereen naar binnen kan kijken.

Latende, jaloezieën voor schuine ramen

De Latende uit ons assortiment is een populair product als raambekleding voor schuine ramen. Behalve dat de Latende heel praktisch is, hebben de aluminium jaloezieën ook een unieke uitstraling die past in ieder interieur. Door middel van het touwvergrendelingsysteem is het mogelijk om de raambekleding te positioneren in iedere gewenste stand. U bepaalt de lichtinval helemaal zelf.

Design rolgordijn voor schuine ramen

Rolgordijnen worden vaak ingezet om een ruimte geheel te verduisteren of om optimaal te kunnen genieten van privacy. De rolgordijnen zijn een uitstekende oplossing als raambekleding voor uw schuine ramen. Naast bovenstaande praktische functies, heeft ons design rolgordijn ook een sfeervolle toevoeging aan een ruimte waarin de schuine ramen zich bevinden.

Bij Raamdecokunststofkozijnen.nl heeft u de keuze uit tien verschillende decoratieve kleuren en tien verduisterende kleuren. Op deze manier is het voor u mogelijk om een rolgordijn te vinden voor uw schuine ramen wat past bij het totaalplaatje van uw woning of bedrijfspand.

Gratis meetopdracht raambekleding schuine ramen

Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl begrijpen als geen ander dat de raambekleding voor schuine ramen een lastige uitdaging is. Het inmeten van de raambekleding vraagt ook om de nodige aandacht. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en samen te leiden naar een zo goed mogelijk resultaat, is het bij ons mogelijk om een gratis meetopdracht aan te vragen. Heeft u een specifieke vraag, ontvangt u graag een offerte op maat of meer informatie? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.