Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raambekleding slaapkamer

In de avond en vooral ’s nachts is het prettig om uw slaapkamer te verduisteren. Raambekleding in uw slaapkamer is belangrijk voor uw nachtrust, bewaakt uw privacy en daarnaast zorgt raambekleding voor een sfeervolle aanvulling in uw slaapkamer. Raamdecokunststofkozijnen.nl heeft een breed assortiment raambekleding voor uw slaapkamer en biedt oplossingen voor ieder probleem.

Verduisterende rolgordijnen

Een verduisterde slaapkamer is ’s nachts prettig en heeft een positief effect op uw nachtrust. Dat klinkt goed, niet? In ons assortiment vindt u een soort raambekleding voor uw slaapkamer wat voldoet aan bovenstaande punten, rolgordijnen in frame. De rolgordijnen in frame zijn verkrijgbaar met verschillende stofsoorten. U heeft de keuze uit geheel verduisterend en een aantal decoratieve stoffen. De rolgordijnen stemt u gemakkelijk af met uw slaapkamerinterieur, doordat er keuze is uit veel verschillende stofsoorten.

De rolgordijnen uit ons assortiment zijn voorzien van een aluminium frame en worden door middel van magneet- en staalband op het kozijn gemonteerd. U kunt de rolgordijnen gemakkelijk naar boven en beneden te trekken, het bottom up / top down principe. Op deze manier is het mogelijk om privacy te creëren in uw slaapkamer, zonder veel lichtinval te verliezen.

Raambekleding Day ’n Night in uw slaapkamer

Raambekleding in uw slaapkamer is een redelijke klus, want er zijn een aantal aspecten waarop gelet moet worden. Overdag is het prettig om wat lichtinval te vangen en ’s nachts is een verduisterde slaapkamer goed voor uw nachtrust. Daarnaast zou het leuk zijn wanneer uw raambekleding een beetje matcht met uw slaapkamerinterieur.

De Day ’n Night is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Deze raambekleding met dubbele plisségordijnen in één frame is leverbaar met de keuze uit vier verschillende stofsoorten, waarvan tien verschillende kleuren per stof. U kunt de Day 'n Night voorzien van twee van de onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Raamdecokunststofkozijnen.nl biedt uitkomst met een uniek soort raambekleding voor uw slaapkamer. Met de Day ’n Night is het mogelijk om twee verschillende plisségordijnen met elkaar te combineren in één product. Zo is het mogelijk om een decoratieve stof te gebruiken voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond. Combineren is natuurlijk ook mogelijk, bijvoorbeeld een decoratieve en zonwerende stof achter elkaar.

Splendid Pliss als raambekleding

Het enkelvoudige plisségordijn in frame is de Splendid Pliss. Deze raambekleding is een voordeligere uitkomst als het gaat om bijvoorbeeld het verduisteren van meerdere ramen in meerdere slaapkamers. Dit unieke plisségordijn is ook verwerkt in een aluminium frame en wordt zonder boren of schroeven gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat.

De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/ bottom up’, zodat u uw raambekleding kan positioneren in verschillende standen. Geef uw eigen twist aan de uitstraling van de raambekleding voor uw draaikiepraam, door te kiezen uit een stofsoort uit het assortiment die het beste bij het interieur van een slaapkamer past.

Raambekleding slaapkamer Jaloezieën

De jaloezieën uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen.nl heeft meerdere functies. De jaloezieën zijn zonwerend, privacy beschermend en dragen bij aan het decoratieve aspect van uw slaapkamer. De jaloezieën in frame, bij ons Latende genoemd, is een unieke soort raambekleding voor uw slaapkamer. De Latende is speciaal ontwikkelt voor kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt.

De Latende creëert een vlak geheel op uw kozijn, doordat de raambekleding op de glaslatten van uw kozijn wordt gemonteerd. Heeft uw slaapkamer een draaikiepraam? Geen probleem, doordat de Latende op de glaslatten van uw kozijn gemonteerd worden, blijft de gehele vensterbank vrij. De Latende is een uniek systeem met handgreep op de trekbalk, waardoor het product in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Gratis meetopdracht

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de gratis service waarbij wij uw kozijnen voor u opmeten. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de keuze voor het juiste product, de best passende kleuren en de meest geschikte stof voor de ramen van uw dakkapel. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan.

Contact en advies op maat

Ontvangt u graag een offerte op maat voor de raambekleding van uw slaapkamer of laat u zich graag verdere adviseren door een specialist? Wij staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.