Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

raambekleding woonkamer

Het uitzoeken van de raambekleding voor in uw woonkamer is een klus op zich en vraagt om nauwkeurigheid. Want waar begint u? De keuze raambekleding hangt af van een aantal factoren. Wat voor lichtinval heeft uw woonkamer, wat is het doel van de raambekleding, aan welke kant van de straat zit uw woonkamer en welke sfeer wilt u graag creëren? Wij helpen u graag verder!

Raambekleding voor de woonkamer uitzoeken kan lastig zijn als u geen goed overzicht heeft van de verschillende mogelijkheden, daarom hebben wij een aantal soorten raamdecoratie op een rij gezet, welke geschikt zijn voor de woonkamer. Het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen.nl bestaat uit vier geheel verschillende producten. Ieder product beschikt over eigen producteigenschappen: Splendid Pliss, Rolgordijnen in frame, Day ’n Night en Latende.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een razend populair plisségordijn met veel verschillende functies. De Splendid Pliss als raambekleding voor uw woonkamer biedt uitkomst wanneer u opzoek bent naar sfeervolle raamdecoratie waarmee u zowel privacy creëert en zelf de lichtinval bepaalt.

Bij de Splendid Pliss is voorzien van het top/down bottom systeem, dit houdt in dat u het plisségordijn in het middengedeelte van het raam kunt hangen en zowel aan de boven- als de onderzijde open kunt doen. Op deze manier behoudt u uw daglicht en zorgt u ervoor dat de inkijk naar binnen wordt beperkt. Wij bieden u de keuze uit tien verschillende kleuren en vier verschillende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend en DUO stof. U stelt dus uw eigen plisségordijn samen die het best past bij het interieur van uw woonkamer.

Rolgordijn in frame

De rolgordijnen in een frame uit ons assortiment raambekleding, is een uitkomst voor optimale privacy. U schuift het hele gordijn naar beneden om u in uw woonkamer geheel af te sluiten van de buitenwereld, wanneer u geen zin heeft in nieuwsgierige blikken.

Wanneer u kiest voor een rolgordijn in frame, dan biedt u zichzelf veel mogelijkheden. Deze soort raamdecoratie is namelijk verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten. U heeft de keus uit volledig verduisteren, transparant of gefilterd daglicht.

Laat u verder informeren over rolgordijnen in frame als raambekleding voor uw woonkamer.

Day ’n Night

Bent u op zoek naar praktische en sfeervolle raambekleding voor in uw woonkamer? Wij verzekeren u er van dat de Day ’n Night u dan de beste oplossing biedt. Met deze soort raamdecoratie is het – net zoals met de Splendid Pliss – mogelijk om zowel de boven- en onderkant de verstellen, door middel van het top/down bottom systeem. Uniek aan de Day ’n Night, is dat u bij deze soort raambekleding de mogelijkheid krijgt om twee verschillende stofsoorten te combineren in één frame. Combineer bijvoorbeeld een decoratieve stof met een geheel verduisterende stof. Op deze manier is het eenvoudig om privacy te vormen, zonder veel lichtinval te verliezen. Bovendien is de Day ’n Night een trendy toevoeging aan het interieur van uw woonkamer.

Bekijk hier alle mogelijkheden van de Day ’n Night.

Latende

Wat de Latende zo aangenaam maakt, is dat deze soort raamdecoratie tijdloos is. Is de stijl van uw woonkamerinterieur klassiek met rustige kleuren en onopvallende meubelen of heeft u uw woonkamer trendy ingericht met hippe eyecatchers? Wat betreft de Latende uit ons assortiment, maakt dat allemaal niks uit. Deze raambekleding is geschikt voor iedere interieurstijl.

Jaloezieën hebben meer functies dan alleen een bijdrage leveren aan uw woonkamerinterieur. De latende heeft een zonwerende functie en beschermt uw privacy. De latende maakt het mogelijk om zelf de lichtinval te bepalen, door middel van de handgreep op de trekbalk positioneert u de raambekleding in iedere gewenste stand.

Bekijk hier de mogelijkheden van de Latende.