Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie badkamer

Op zoek naar raamdecoratie voor uw badkamer? In onze uitgebreide collectie heeft u ruime keuze in plisségordijnen, jaloezieën en rolgordijnen speciaal voor de badkamer. De raamdecoratie voor de badkamer is geschikt voor zowel kunststofkozijnen als houten kozijnen en kunnen bevestigd worden zonder boren of schroeven. Ze zijn een sfeervolle toevoeging aan uw badkamer door hun strakke design en ruime keuze in kleur. Daarnaast beschermen ze ook uw privacy in de badkamer.

Plisségordijnen als raamdecoratie in uw badkamer

Splendid Pliss en Day ’n Night zijn de modellen die voorzien zijn van een aluminium frame die dankzij magneet- en staalband worden gemonteerd op het kozijn. Omdat het frame op de glaslatten wordt geïnstalleerd ontstaat er op elk kozijn een vlak geheel. De gordijnen kunnen in elke gewenste stand worden vastgezet dankzij het unieke touw vergrendelsysteem en zijn ook nog eens geschikt voor draaikiepramen. Zo creëert u in een handomdraai een prachtige sfeer in uw badkamer en beschermt u uw privacy.

Om de plisségordijnen helemaal af te stellen op uw persoonlijke smaak kun u zieken voor doorschijnende of verduisterende stof, in verschillende kleuren. De Day ’n Night modellen hebben zelfs de mogelijkheid om de decoratieve en verduisterende stof te combineren waardoor u ook de mogelijkheid heeft om de badkamer volledig te verduisteren.

Jaloezieën als badkamer raamdecoratie

De Latende is een unieke jaloezie die dezelfde eigenschappen bezit als de Splendid Pliss en Day ’n Night gordijnen. Een jaloezie is een raamdecoratie met een geheel eigen uitstraling aan uw badkamer en kan net zoveel licht doorlaten als gewenst is. De Latende is in 14 verschillende lamelkleuren te leveren, waardoor het af te stemmen is op de kleuren die u in het interieur van uw badkamer gebruikt.

Rolgordijnen als raamdecoratie voor uw badkamer

Rolgordijnen zorgen voor een strakke uitstraling en zijn een absolute aanrader voor het bekleden van uw badkamerraam. De rolgordijnen hebben een uniek frame waardoor het niet nodig is om uw kozijnen te beschadigen door boren en schroeven. De bediening met het kettingmechanisme is voorzien van een child safety systeem en dus volledig veilig voor kleine kinderen. U kunt bij dit gordijn kiezen uit een decoratieve stof of een verduisterende variant. Beide soorten zijn te bestellen in 10 verschillende kleuren, waardoor er altijd een kleur is die geschikt is voor uw badkamerinterieur.

Gratis meetopdracht

Om te zorgen dat de raamdecoratie voor uw badkamer perfect op maat is, komt een van onze vakmensen bij u langs voor een gratis opmeting. We helpen u tevens bij de keuze voor het juiste model en de gewenste stofsoort. Zo weet u zeker dat de raamdecoratie voor uw badkamer aan alle wensen voldoet.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor een sfeervolle raambekleding in uw badkamer.