Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie grote ramen

Prachthuis met grote ramen? Er is niets zo imposant als grote ramen waar veel daglicht door heen schijnt. Daarentegen is het niet altijd gewenst dat grote ramen veel inkijk bezorgen of heel fel zonlicht. Raamdecokunststofkozijnen heeft verschillende raamdecoratie voor grote ramen. Om je privacy te behouden maar je lichtinval zelf te bepalen. Behalve praktische redenen draagt de juiste raamdecoratie ook mee aan een prettige sfeer in je interieur.

Raambekleding op maat

De Splendid Pliss: Top down/bottom up plisségordijnen

Kies je voor het unieke plisségordijnen Splendid Pliss, dan kies je voor een moderne en strakke uitstraling. De bediening van de Splendid Spliss is een Top Down/ Bottom Up systeem. Door hier en daar wat te spelen met dit unieke systeem en allerlei mogelijkheden te proberen, ondervindt u welke positie het beste bij uw woning past en uw grote ramen. U kunt deze aan zowel de boven- als onderkant open zetten. Hierdoor bent u zelf verantwoordelijk voor het effect dat u wilt uitbeelden.

De Splendid Pliss is leverbaar is verschillende stoffen en tien kleuren. Deze plisségordijnen zijn leverbaar in de volgende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd (DUO stof).De raamdecoratie is op een eenvoudige manier te monteren, door middel van de het aluminium frame waarin het verwerkt wordt. Uniek aan deze soort raamdecoratie is dat de montage plaats kan vinden zonder te boren of te schroeven, zo beschadigt u uw kozijn niet onnodig.

Day ’n Night: zonwerend en verduisterend in één

Deze plissegordijnen zijn een multifunctionele uitkomst voor uw grote raampartijen. Deze raamdecoratie heeft verschillende functies, naast de zonwerende functie en het beschermen van uw privacy, zijn de Day ’n Night een sfeervolle toevoeging aan uw interieur.

Tijdens de productie worden deze unieke plisségordijnen voorzien van twee stoffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een decoratieve stof te gebruiken voor bij daglicht en een verduisterende stof voor ‘savonds. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te combineren. De Day ’n Night worden op maat gemaakt en zijn dus uiterst geschikt als raamdecoratie voor uw grote ramen.

Latende: sfeervolle lamellen voor grote ramen

Horizontale lamellen hebben een moderne en sfeervolle uitstraling en zijn uiterst geschikt voor flinke raampartijen. Makkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in verschillende materialen. De latende hebben een prachtige invloed op de uitstraling van uw woning, want door te kiezen voor de horizontale lamellen ogen uw ramen nog groter.

Latende gebruiken als raamdecoratie voor de grote ramen in uw woning? De raambekleding brengt een hoop voordelen met zich mee. De montage is niet alleen heel eenvoudig, maar de latende wordt geplaatst zonder boren en schroeven zodat u niet onnodige beschadiging aanbrengt aan uw kozijnen. De horizontale lamellen zijn te positioneren in iedere gewenste stand en worden perfect voor uw ramen op maat gemaakt.

Rolgordijnen: decoratieve raamdecoratie voor grote ramen

Rolgordijnen zijn zeer geschikt voor grote maten als u overdag vrij uitzicht wilt houden. Ze geven meteen sfeer aan uw interieur, doordat u de kleur helemaal zelf kan bepalen. De rolgordijnen zijn leverbaar in 10 decoratieve kleuren en 10 verduisterende kleuren.

De montage van de rolgordijnen brengt geen schade toe aan uw kozijnen, omdat er niet geboord of geschroefd hoeft te worden.

Gratis meetopdracht

Raamdecoratie voor grote ramen vraagt om een nauwkeurige meting. Bij Raamdecokunststofkozijnen komen onze vakmensen bij u langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van uw kozijn en vragen naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaalt u zelf in wat voor stofsoort en kleur u uw raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om u te laten adviseren door één van onze specialisten.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.