Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Perfecte raamdecoratie voor uw keuken

Raamdecoratie in uw keuken moet uiteraard functioneel zijn, maar ook een toevoeging hebben aan uw interieurstijl. Tijdens het koken komt er vaak vochtige lucht vrij en vuil valt snel neer. De raamdecoratie in uw keuken moet gemakkelijk schoon te houden zijn en redelijk bestand zijn tegen vocht. Raamdecokunststofkozijnen heeft een aantal producten uit de uitgebreide collectie op een rijtje gezet die perfect inzetbaar zijn als raamdecoratie in uw keuken. Raambekleding voor een unieke sfeer, maar bovenal functioneel:

Latende in uw keuken

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie in uw keuken. Deze raamdecoratie zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. U filtert het invallende licht makkelijk door de latende jaloezieën te kantelen. Overdag geniet u van lichtinval en ’s avonds creëert u op een sfeervolle manier meer privacy.

Jaloezieën zijn op een eenvoudige manier schoon te houden. Aluminium is namelijk bestand tegen vocht, vuil en vet. De raamdecoratie kunt u afstoffen met een stoffer of afnemen met een vochtig doekje. Al deze eigenschappen maken de jaloezieën de perfecte raamdecoratie voor in uw keuken.

Rolgordijnen in uw keuken

Bent u opzoek naar praktische raamdecoratie in uw keuken? Rolgordijnen staan er bekend om dat ze makkelijk zijn in gebruik; de lichtinval bepaal je namelijk helemaal zelf door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Rolgordijnen bij Raamdecokunststofkozijnen zijn leverbaar in verschillende stoffen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Bent u erg op uw privacy gesteld? Dan zijn rolgordijnen een absolute aanrader als raamdecoratie in uw keuken.

De meeste stoffen van rolgordijnen zijn wat gevoeliger voor vlekken dan andere raamdecoratie. Hoe fijner de stof is geweven, hoe sneller de vlekken zichtbaar zijn. Het is uiteraard mogelijk om vet en vuil uit rolgordijnen te verwijderen, maar dit vraagt zorgvuldig werk.

Splendid Pliss in uw keuken

Gaat uw voorkeur uit naar plisségordijnen in uw keuken? De Splendid Pliss plisségordijnen zijn sfeervol, tijdloos en functioneel. Deze raamdecoratie is leverbaar in vier verschillende stoffen en tien verschillende kleuren per stof. Deze zijn leverbaar in de volgende stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend of twee stoffen gecombineerd (DUO stof). Overdag is het met plisségordijnen eenvoudig om licht op een zachte manier te filteren en zorgt de raamdecoratie voor een aangename sfeer in uw keuken.

Plisségordijnen zijn erg geschikt voor gebruik in uw keuken, de meeste stoffen zijn namelijk vochtbestendig. De raamdecoratie is eenvoudig te monteren in uw keuken en kunnen gewassen worden met de hand. Niet alleen de stof, maar ook het systeem is waterbestendig.

Day ’n Night in uw keuken

Day ’n Night Plisségordijnen zijn de multifunctionele uitkomst voor uw keuken. Door te spelen met het top/down systeem verstelt u uw raamdecoratie in de keuken gemakkelijk in iedere gewenste positie. U zorgt er voor dat mensen niet ongewenst naar binnen kunnen kijken, maar zelf krijgt u niet het gevoel krijgt dat u zit opgesloten. De keuken is een belangrijke leefruimte in uw woning waar u niet alleen decoratieve maar ook functionele raambekleding nodig heeft. De Day ’n Night is makkelijk schoon te houden. Het aluminium materiaal maakt dat de plisségordijnen zeer geschikt zijn voor uw keuken.

Gratis meetopdracht

Raamdecoratie dat goed aansluit bij uw kozijnen vraagt om een nauwkeurige meting. Bij Raamdecokunststofkozijnen komen onze vakmensen bij u langs voor een gratis meetopdracht. Wij noteren de maten van uw kozijn en vragen naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat wij zo goed mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Uiteraard bepaalt u zelf in wat voor stofsoort en kleur u uw raamdecoratie wilt hebben. De inmeting is tevens het perfecte moment om u te laten adviseren door één van onze specialisten.

Maak nu een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.