Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor kunststof kozijnen? Dan bent u op Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres.

Raamdecoratie heeft tegenwoordig verschillende functies. Zo heeft raamdecoratie niet alleen een zonwerende functie en een privacy beschermende functie, maar ook een decoratieve functie. Met deze kenmerken hebben wij een product ontwikkeld die de bovenstaande eigenschappen bezit. Maak kennis met de Splendid Pliss.

Splendid Pliss: Unieke raamdecoratie voor kunststof kozijnen

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor houten en kunststof kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren en te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten wordt gemonteerd sluit het product perfect aan op het houten of kunststof kozijn wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. Daarnaast blijft u vensterbank vrij waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Het schuifsysteem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat u het plisségordijn in elke gewenste stand kunt positioneren.

Raamdecoratie kunststof kozijnen in verschillende stoffen en kleuren

De Splendid Pliss is een stijlvolle en practische toevoeging aan uw interieur! De Splendid Pliss is in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss raamdecoratie

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke raamdecoratie product, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een perfect eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Één van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenst raamdecoratie in te meten op uw houten of kunststof kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar onze op  maat gemaakte raamdecoratie voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.