Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie schuifpui

Bent u de gelukkig eigenaar van een huis inclusief schuifpui? Prachtig! Met deze glazen deur tussen woning en tuin haalt u buiten naar binnen. Enorm veel lichtinval en een landelijke sfeer. Wij van Raamdecokunststofkozijnen begrijpen goed dat u ook veel waarde hecht aan privacy. Hoe groter de ramen van uw schuifpui, des te meer daglicht er bij u naar binnen schijnt én des te minder privacy u heeft. Daarnaast is het moeilijk om uw woning te verduisteren wanneer u dit wenst. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te voorkomen. Raamdecokunststofkozijnen heeft een breed assortiment met veel unieke raamdecoratie. En zeker voor de afwijkende maten van uw schuifpui.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss uit ons assortiment is een uniek soort plisségordijn, een perfecte oplossing als raamdecoratie voor uw schuifpui. De Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down / bottom up’, wat betekent dat het gordijn van zowel boven als onder versteld kan worden. Zo kunt u uw eigen privacy bewaken en tegelijkertijd daglicht vangen. Plisségordijnen zijn een sfeervolle aanvulling voor uw woning. De plooiing in de stof van de Splendid Pliss zorgt voor een stijlvolle look. Om zo volledig mogelijk aan u wensen te voldoen, bieden wij vier verschillende stofsoorten, waar u kunt kiezen uit tien kleuren per stof:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend)

Raamdecokunststofkozijnen heeft naast de Splendid Pliss een nieuw soort plisségordijn in het assortiment, waarbij u bovenstaande stofsoorten kan combineren.

Day ’n Night

Deze exclusieve raamdecoratie biedt u de mogelijkheid om twee verschillende soorten stof te combineren in één kozijn. Het systeem van Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Onze specialisten helpen u graag een vlak geheel te creëren, doordat de raamdecoratie voor uw schuifpui op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd. Combineren met de Day ’n Night is mogelijk. Geniet u graag ‘s avonds van een verduisterende woonruimte en overdag van een mooie lichtinval? Kies dan voor een geheel verduisterende stof voor in de avond en een decoratieve stof voor overdag. Het plisségordijn heeft een uniek touwvergrendelingsysteem, waardoor het plisségordijn in elke gewenste stand kan blijven staan.

Latende

De sfeer van een schuifpui wordt vaak als landelijk ervaren. De latende uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen is een soort raamdecoratie wat goed bij deze sfeer past. Een uniek soort jaloezie, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het unieke systeem van de latende is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product een unieke twist geeft. De latende is voorzien van een handgreep op de trekbalk, waardoor het product in elke gewenste stand gezet kan worden. De latende uit ons assortiment is een praktische en buitengewoon sfeervolle toevoeging aan uw interieur. De latende is leverbaar in maar liefst 14 verschillende lamelkleuren.

Rolgordijnen

Geniet u overdag graag optimaal van het daglicht dat naar binnen schijnt via uw schuifpui en zoekt u alleen raamdecoratie voor in de avonduren? De rolgordijnen uit ons assortiment bieden u dan perfecte uitkomst. De rolgordijnen kunnen zonder boren of schroeven worden gemonteerd, zo dat u geen onnodige schade aanbrengt op uw kozijnen. De bediening van de rolgordijnen is door middel van een kettingmechanisme welke voorzien is van een child safety systeem. Het rolgordijn is naast praktisch, ook een sfeervolle toevoeging aan uw woning. Raamdecokunststofkozijnen biedt u de mogelijkheid om uw rolgordijn te bestellen in 10 decoratieve kleuren en 10 verduisterende kleuren.

Onze raamdecoratie wordt geheel op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten bij uw kozijnen. Neem contact voor een gratis inmeting.