Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie slaapkamer

Dat raamdecoratie onmisbaar is in uw slaapkamer, spreekt aardig voor zich. Maar welke soort raamdecoratie het beste aansluit bij uw persoonlijke behoeftes, is een ander onderwerp. Want wat zijn uw wensen en welke soort raamdecoratie past het best bij het interieur van uw slaapkamer? Raamdecokunststofkozijnen biedt u veel verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie in uw slaapkamer.

Verduisteren met rolgordijnen

Bij raamdecoratie voor een slaapkamer wordt er al gauw gedacht aan totaal verduisterend en bieden rolgordijnen de beste oplossing. Wist u dat er verschillende stofsoorten zijn voor rolgordijnen? Zo kunt u kiezen tussen geheel verduisterend en decoratieve stoffen. De keuze van de kleur laten we geheel aan u zelf over, wat het beste past bij uw slaapkamerinterieur. Doordat de rolgordijnen van Raamdecokunststofkozijnen voorzien zijn van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband op het kozijn wordt gemonteerd, is het rolgordijn gemakkelijk naar boven en beneden te trekken. Zo zorgt u voor voldoende privacy in uw slaapkamer maar behoudt u wel lichtinval.

Effectief Day ’n Night systeem

Raamdecoratie voor uw slaapkamer vraagt om meerdere mogelijkheden. Zo moet de raamdecoratie verduisterend zijn, voldoende privacy bieden en een sfeervolle aanvulling zijn op uw slaapkamer. Raamdecokunststofkozijnen heeft een uniek soort raamdecoratie in het assortiment: Day ’n Night. Met de Day ’n Night beschikt u over de mogelijkheid om twee verschillende stoffen met elkaar te combineren in één product. Gebruik bijvoorbeeld een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende voor in de avond. Er zijn veel combinaties mogelijk.
 

Jaloezieën in uw slaapkamer

Bent u op zoek naar raamdecoratie voor in uw slaapkamer, met de juiste combinatie tussen decoratief, privacy beschermend en zonwerend? De jaloezieën van Raamdecokunststofkozijnen zijn een mooie oplossing als raamdecoratie voor uw slaapkamer. De latende is uniek in zijn soort. Deze raamdecoratie is speciaal ontwikkelt voor kunststof- en houten kozijnen. Dit unieke systeem is voorzien van een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn wat dit product uniek maakt. Doordat de latende op de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd ontstaan er op ieder kunststof- en houten kozijn een nagenoeg vlak geheel. Bij een draaikiepraam kan het raam in kiepstand worden gezet, waarbij ook nog eens de gehele vensterbank vrij blijft, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. De latende is een uniek systeem met een handgreep, waardoor het product in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Raamdecoratie slaapkamer Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek plissegordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. De Splendid Pliss is voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het gebruik erg vriendelijk is. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down/bottom up’. Positioneer de raamdecoratie die u wenst in uw slaapkamer.