Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Raamdecoratie woonkamer

De woonkamer is wellicht de belangrijkste ruimte als het op raamdecoratie aankomt. De raamdecoratie in de woonkamer moet voldoen aan verschillende eisen. Zo is het vooral belangrijk dat de woonkamer gezellig aanvoelt. De aankleding van de ramen speelt hierbij een belangrijke rol. Tevens is het prettig om raamdecoratie op maat te hebben die zorgt voor een bepaalde mate van privacy, zeker ’s avonds wanneer de lampen binnen aan zijn. Tenslotte is het prettig flexibele gordijnen voor de ramen te hebben hangen die (gedeeltelijk) gesloten kunnen worden wanneer de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Bij raamdecokunststofkozijnen.nl hebben we decoratie die aansluiten bij de verschillende functies die we bij raambekleding in de woonkamer graag terugzien.

Decoratieve raambekleding

Gordijnen in de woonkamer zijn een fijne toevoeging aan het interieur. Wanneer er geen decoratie voor het raam hangt voelt een woonkamer doorgaans kaal en koud aan. Wilt u dus warmte toevoegen aan uw woonkamer, kies dan voor decoratieve raambekleding. Bij raamdecokunststofkozijnen.nl hebben we een ruime keuze in raamdecoratie producten ideaal voor de woonkamer. Wilt u een plisségordijn, jaloezieën of heeft u toch rolgordijnen in gedachten, u vindt het allemaal bij raamdecokunststofkozijnen.nl. De gordijnen zijn ideaal voor kunststof kozijnen en worden zonder boren of schroeven gemonteerd. Hierdoor zijn ze een nette en strakke toevoeging aan uw interieur. Alle gordijnen zijn bevestigd in een frame, welke vervolgens op uw kozijn wordt gemonteerd.

Verschillende stoffen

De plisségordijnen Splendid Pliss en Day ’n Night zijn verkrijgbaar in vier verschillende stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend
  • DUO stof (doorschijnend en voorzien van een witte, zonwerende achterkant)

 

Hierdoor kunt u het gordijn perfect afstemmen op uw wensen voor de raambekleding in uw woonkamer. Bij het Day ’n Night plisségordijn zijn er zelfs twee stoffen te combineren die los van elkaar te bedienen zijn. Zo heeft u meerdere functies gecombineerd in één raamdecoratie product.

Ruime keuze in kleuren

Alle producten zijn te leveren in een aantal standaard frame kleuren, tegen een geringe meerprijs zijn ook ander kleuren mogelijk. Ook de stoffen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Zodoende bent u er zeker van dat u een gordijn kiest dat qua kleur perfect bij het interieur van uw woonkamer past.

Creëer privacy in de woonkamer

Wilt u graag enige privacy in uw woonkamer omdat u bijvoorbeeld direct aan de weg woont? Houdt er dan rekening mee dat een niet verduisterend gordijn overdag dit biedt, maar ’s avonds niet. Toch is het niet prettig overdag een geheel verduisterend gordijn in de woonkamer dicht te doen, want dan komt er immers geen zonlicht meer naar binnen. Wilt u overdag privacy van een licht doorlatend gordijn, maar ’s avonds ook gehele privacy? Kies dan voor het Day ’n Night plisségordijn met tenminste één verduisterende stof. Zodoende heeft u op elk moment van de dag een gordijn voor uw raam hangen wat de juiste functie heeft.

Raamdecoratie als zonwering

Heeft u op bepaalde momenten last van de zon in uw woonkamer? Onze plisségordijnen zijn op elke gewenste stand vast te zetten, wat ideaal is wanneer u de zon tegen wilt houden. Zodoende hoeft u niet helemaal het gordijn dicht te doen, maar alleen in het deel van het raam waar de zon hinderlijk doorkomt.

Laat uw kozijnen gratis opmeten

Bij raamdecokunststofkozijnen.nl hebben we de gratis service waarbij wij uw kozijnen voor u komen opmeten. Tevens kunnen wij u helpen kiezen bij de keuze voor het juiste product, de best passende kleuren en de meest ideale stof voor uw ramen in de woonkamer. Vraag vandaag nog een gratis inmeting aan!