Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
  • U bent hier:
  • Home
  • Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

1. Ik heb interesse in uw product. Hoe gaat het nu verder te werk?
Wij van Raamdecokunststofkozijnen.nl nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze expert komt bij u thuis, meet alle kozijnen op waar het om gaat en brengt binnen één werkdag een offerte naar u uit. Na acceptatie van de offerte zullen de producten in productie worden genomen en naar u toe worden verstuurd voor eigen montage.

2. Ik heb een houten kozijn, is dit dan ook mogelijk?
Onze raamdecoratie producten zijn naast de kunststof kozijnen ook mogelijk voor houten- of aluminium kozijnen.

3. Uit welke RAL kleuren kan het aluminium frame bestaan?
Onze standaard RAL kleuren zijn RAL9001 (crème-wit), RAL9010 (zuiverwit) en RAL9016 (verkeerswit). Tevens is het tegen een geringe meerprijs ook mogelijk om deze in een andere kleur te laten spuiten.

4. Versturen jullie ook stalen van de stoffen?
Onze expert die bij u thuis komt heeft altijd een stalenkaart met onze stoffen bij zich en zullen wij geen stalen per post versturen. Ter plekke kunt u dan kiezen welke kleur u in het product wilt hebben.

5. Hebben jullie ook stoffen welke geschikt zijn voor badkamers?
Onze raamdecoratie producten zijn geschikt voor (bijna) elke situatie en ruimte in uw woning. Zo kunt u ons product ook gebruiken in de badkamer met een niet doorschijnende stof. Deze is vochtbestendig waarbij u voldoende privacy heeft in uw badkamer.

6. Is het ontvetten noodzakelijk voor de montage?
Ontvetten is altijd noodzakelijk wanneer u onze raamdecoratie product(en) gaat plaatsen. Onze montage gaat door middel van staal- en magneetband welke op het kozijn wordt geplakt. Om deze lijm laag het best te laten hechten met uw kozijn, adviseren wij om altijd het kozijn goed te ontvetten alvorens er gemonteerd zal worden.

7. Betaal ik verzendkosten?
Nee, het versturen van de producten is naar uw huisadres is gratis.

8. Wat is de levertijd?
Na acceptatie van de offerte zal de levertijd maximaal 10 werkdagen zijn (mits u een afwijkende RAL kleur heeft of de stof tijdelijk niet leverbaar is). Wanneer dit niet het geval is, zullen wij de 10 werkdagen hanteren.

9. Ik heb een draaikiep raam, wat nu?
Ook voor een draaikiep raam is het mogelijk om onze raamdecoratie product te monteren. Vanwege de magneet- en staalband op het kozijn, zal het product er nooit af vallen. Hierbij kunt u uw raam gewoon openen en kiepen wanneer het product er op zit.

10. Zijn er nog meer stoffen leverbaar?
Nee, helaas niet. De huidige stoffen collectie, zoals op de site is weergegeven, is alleen mogelijk. Het is daarom ook niet mogelijk om een stof buiten onze collectie om te bestellen.

11. Wat zijn de montage kosten?
Wanneer u wilt dat wij de montage bij u komen doen, berekenen wij een eenmalig bedrag van €100,-.