Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Verduisterende plisségordijnen

Het is algemeen bekend dat plisségordijnen tegenwoordig veel verschillende functies hebben. Maar als het er op aan komt worden ze het meest gebruikt om een ruimte te verduisteren. Raamdecokunststofkozijnen heeft unieke producten in het assortiment dat u voldoende privacy biedt, sfeer geeft en geheel verduisterend is. De producten die omschreven worden met bovenstaande eigenschappen, noemen wij de Splendid Pliss en Day ’n Night. Unieke en geheel verduisterende plisségordijnen.

Splendid Pliss – verduisterende plissegordijnen

Het plisségordijn Splendid Pliss is uniek in zijn soort, doordat het product speciaal is ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Het gordijn is voorzien van een aluminium frame, welke op het kozijn wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband. Het product wordt gemonteerd op de glaslatten van het kozijn, waardoor er een vlak geheel ontstaat. Heeft u bijvoorbeeld een draaikiepraam en bieden de meeste gordijnen voor u geen uitkomst? Met de Splendid Pliss kunt u uw draaikiepraam in de kiepstand zetten en blijft de vensterbank vrij, op deze manier wordt er meer ruimte gecreëerd. Het unieke touwvergrendelingsysteem van de Splendid Pliss, zorgt ervoor dat het plisségordijn in iedere gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Day ’n Night – afwisselen tussen verduisterend en doorschijnend

Naast de Splendid Pliss heeft Raamdecokunststofkozijnen nog een ander soort plisségordijn in het assortiment. De Day ’n Night is een plisségordijn dat voorzien is van twee verschillende stoffen. De Day ’n Night is net zoals de Splendid Pliss, speciaal ontwikkelt voor de kunststof- en houten kozijnen. Doordat het plisségordijn Day ’n Night de mogelijkheid biedt om twee verschillende stoffen te combineren, is het mogelijk om het plisségordijn helemaal naar uw zin te maken. Wanneer u bijvoorbeeld overdag privacy wenst en ’s avonds een geheel verduisterende ruimte, biedt de Day ’n Night mogelijkheden. Stel het plisségordijn samen met een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond uren.
De Day ’n Night is verkrijgbaar in vier stofsoorten: - Decoratief (doorschijnend) - Niet doorschijnend (niet verduisterend - Geheel verduisterend (verduisterend - DUO stof (doorschijnend)

Verduisterende plisségordijnen op maat

Is uw interesse gewekt door bovenstaande producten, maar heeft uw kozijn een afwijkende maat? Dat is geen enkel probleem, want bij Raamdecokunststofkozijnen laat uw plisségordijnen op maat maken. Het inmeten van de plisségordijnen vraagt om aandacht. Eén van onze specialisten komen graag bij u langs om deze zorg bij u weg te nemen. Wij komen bij u thuis met een demo model, stalenkaart en een meetlint om de door u gewenste plisségordijnen in te meten. Raamdecokunststofkozijnen biedt u de mogelijkheid om dit geheel gratis te laten doen, ook zal het inmeten later niet verrekend worden met de uiteindelijke prijs. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte nadat wij een gratis inmeetopdracht hebben verricht. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, starten wij de productie van uw plisségordijnen. Wij leveren de producten keurig bij u af en bieden u twee opties voor het monteren. U kunt er voor kiezen om de raamdecoratie zelf te monteren, aan de hand van de instructievideo, of u laat dit over aan één van onze specialisten. Wanneer u het monteren aan ons over laat, berekenen wij hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.