Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Verduisterende raambekleding

Lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan om een goede nachtrust te bevorderen of uw privacy beschermen. Verduisterende raambekleding helpt u om van uw slaapkamer een plek te maken waar u kan rusten en voorkomt dat voorbijgangers bij u binnen kunnen kijken

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen houden dankzij hun speciale coating aan de achterkant van de stof geen licht door. Daarnaast weren ze hitte van buitenaf en beschermen ze tegen nieuwsgierige blikken.

Met de verduisterende rolgordijnen uit onze collectie hoeft u uw kozijnen niet te beschadigen door te boren of schroeven, de gordijnen zijn eenvoudig zelf te monteren en zijn speciaal ontwikkeld voor kunststofkozijnen. Wij maken de verduisterende rolgordijnen perfect voor u op maat. Een van onze experts komt bij u langs voor een gratis inmeting zodat de gordijnen precies aan uw wensen voldoen.

Verduisterende plisségordijnen

De plisségordijnen van Splendid Pliss zijn uitermate geschikt als verduisterende raambekleding en zijn speciaal ontwikkeld voor kozijnen van kunststof en hout. De verduisterende plisségordijnen zijn voorzien van een aluminium frame dat met behulp van een magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn worden geplaatst. Zo kunt u met zelf uw draaikiepraam met alle gemak blijven bedienen, een luxe die niet alle rolgordijnen bieden. Het unieke touw vergrendelsysteem zorgt ervoor dat het verduisterende plisségordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Day ‘n Night

Dankzij de twee verschillende soorten stoffen van de Day ’n Night modellen zijn de gordijnen niet alleen verduisterend, maar beschermen ze overdag ook je privacy terwijl er wel voldoende licht de ruimte binnenkomt. Stel het gordijn bijvoorbeeld samen met een decoratieve stof voor overdag en een verduisterende stof voor in de avond en nacht. De Day ’n Night modellen zijn, net als de Splendid Pliss, speciaal ontwikkeld voor zowel kunststof als houten kozijnen.

Verduisterende raambekleding op maat

Dankzij onze uitgebreide collectie verduisterende raambekleding is er voor elk type raam en voor elk interieur iets te vinden. Voordat u de raambekleding op maat bestelt, is het van belang om uw ramen in te meten. Dit kunt u uiteraard zelf doen, waarna u de gewenste maten online aan ons doorgeeft, maar wilt u dit liever laten doen door een expert, dan staan onze specialisten voor u klaar om een gratis meetopdracht uit te voeren. De kleur van het frame en van de stof bepaalt u helemaal zelf en onze vakmensen komen bij u thuis met een demo-model en stalenkaart zodat u een volledig beeld krijgt van uw keuze. Op deze manier bent u voorzien van verduisterende raambekleding volledig afgesteld op uw wensen. De inmeting is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vraag hier een gratis inmeting aan