Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Verduisterende rolgordijnen op maat

Wilt u de lichtkieren in uw slaapkamer tegengaan of uw privacy beschermen? De verduisterende rolgordijnen uit ons assortiment bieden u uitkomst. Een verduisterend rolgordijn zal uw nachtrust tegen goede komen.

De verduisterende rolgordijnen hebben aan speciale coating aan de achterkant, waardoor er geen licht door de stof naar binnen kan schijnen. Naast het tegengaan van daglicht en nieuwsgierige blikken, helpen de rolgordijnen de ruimte koel te houden, doordat het zonlicht wordt geblokkeerd.

Voordelen rolgordijnen op maat

Wanneer u kiest voor rolgordijnen van Raamdecokunststofkozijnen.nl, brengt dat een aantal voordelen met zich mee:

  • Geen boren en schroeven
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Speciaal voor kunststof kozijnen
  • In verstek gezaagde hoeken
  • Perfect op maat gemaakt (gratis inmeting)

Rolgordijnen met uw persoonlijke voorkeuren

Het maakt voor ons geen verschil wanneer u op zoek bent naar decoratieve rolgordijnen in een sfeervolle kleur, of praktische en verduisterende rolgordijnen. Wij bieden u een breed assortiment met raamdecoratie. Door de vele mogelijkheden die wij bieden, is het voor u mogelijk een praktisch rolgordijn uit te kiezen in uw eigen stijl. Een rolgordijn is een praktische en sfeervolle toevoeging aan uw interieur en is leverbaar in 10 decoratieve en 10 verduisterende kleuren.

Gratis meetopdracht verduisterende rolgordijnen op maat

Voordat u uw verduisterende rolgordijnen op maat bestelt, zullen uw ramen eerst moeten worden ingemeten. U kunt dit zelf doen en de gewenste maten aan ons online doorgeven, zo kunt u uw raamdecoratie op maat laten maken. Dit is een nauwkeurig werkje en het is belangrijk dat het inmeten goed gebeurt. Laat u dit liever over aan een specialist? Onze vakmensen komen bij u thuis voor een gratis meetopdracht. De maten van uw kozijn worden genoteerd, samen met uw persoonlijke voorkeuren. Zowel de kleur van het frame als stofsoort en stofkleur bepaalt u helemaal zelf. Wij komen bij u thuis met een demo-model, stalenkaart en meetlint om de door u gewenste raamdecoratie in te meten. Op deze manier kunt u uw raamdecoratie op maat laten maken en online bestellen. Het inmeten is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Offerte

Nadat wij een gratis meetopdracht bij u thuis hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een offerte van de opgemeten producten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw producten te produceren. De raamdecoratie op maat wordt bij u afgeleverd zodat u deze zelf kan monteren. Wilt u graag weten hoe deze moet worden opgehangen? Bekijk dan onze instructievideo voor het ophangen van raamdecoratie. Laat u de montage van uw producten graag aan ons over? Dat is mogelijk, wij berekenen hier een prijs van 100 euro inclusief BTW voor.

Contact en advies

Is uw interesse gewekt voor de roljaloezieën op maat uit het assortiment van Raamdecokunststofkozijnen? Wij helpen u graag verder. Ontvangt u graag meer informatie of laat u zich graag adviseren over de raamdecoratie? Neem vrijblijvend contact met ons op.