Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!

Zonwering kunststof kozijnen

Bent u op zoek voor zonwering voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij Raamdecokunststofkozijnen.nl aan het juiste adres.

Raamdecoratie heeft tegenwoordig verschillende functie. Zo heeft raamdecoratie niet alleen een zonwerende functie en een privacy beschermende functie, maar ook een decoratieve functie. Met deze producten is er een nieuw product ontwikkeld, namelijk de Splendid Pliss.

Splendid Pliss: Zonwering voor kunststof kozijnen

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product speciaal voor de houten en kunststof kozijnen. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van magneetband wordt dit product bevestigd op de glaslatten van het houten- of kunststof kozijn.

Doordat de Splendid Pliss op de glaslatten wordt gemonteerd sluit het product perfect aan op het houten of kunststof kozijn. Daarnaast blijft u vensterbank vrij waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd op het kozijn. Doordat de Splendid Pliss dicht op het kozijn zit, kan het ook als zonwering speciaal voor kunststof kozijnen worden gebruikt. Het schuif-systeem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat uw plissegordijn in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Zonwering voor kunststof kozijnen in verschillende stoffen en kleuren

De Splendid Pliss is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur. De Splendid Pliss is in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof leverbaar. Deze zijn leverbaar in onderstaande stoffen:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke plisségordijn, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een goed eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. Eén van onze medewerkers komt bij u thuis met een demo model, stalen kaart en meetlint om de door u gewenste plissegordijn in te meten op uw kozijn.

Benieuwd naar dit unieke raamdecoratie product?

Is uw interesse gewekt naar dit unieke plissegordijn voor kunststof kozijnen? Neem dan een kijkje op de pagina over de Splendid Pliss.